0
 • No products in the cart.

 • Les mitt månedsbrev på Norsk – Otolitten

  Har du minner fra middagen fra du var liten? Likte du fisk? I familien min hadde vi fisk flere ganger i uken – og som barn var favorittene mine alltid fiskemåltidene … som ikke smakte så mye fisk;) Ting endrer seg … 

  Hvis du kjenner meg litt, vet du at Jeg elsker havet – og at jeg har designet og laget flere smykker som er relatert til det store blå. Har gledet meg så til å få vise deg den nyeste!

  For en stund siden kom en venn innom verkstedet mitt i Henningsvær. Jeg fikk en liten bit fra havet. En hvit, liten kul sak – fra inne i torsken. Den heter Otolitt og er torskens “øresten”. En hard kalsiumkarbonat struktur som ligger rett bak hjernen. Det hjelper selvfølgelig med å oppdage lyd og hørsel, men det som virkelig er spennende er at fiskeri -biologer ved Norsk havforskningsinstitutt har vært i stand til å lese alder, vekst, vandringsmønstre blant annen viktig informasjon. Det er bare utrolig – litt som hvordan du kan telle årringene på trær. Er du interessert i å lese mer om dette, klikk på denne lenken til en artikkel av Norsk Havforskningsinstituttet. Her er de første bildene til denne nye kolleksjonen:

  velkommen

  OTOLITT  HALSBÅND

  Under globale utfordringer trenger å være tilgjengelige for hverandre på nye måter – kanskje på nettet mer enn noen gang. Samtidig som jeg jobber ved benken i verkstedet, oppdaterer og forbedrer jeg hele tiden nettstedet mitt. Jeg jobber med å forbedre hvordan jeg best kan hjelpe deg og er det noe du mangler, vil jeg gjerne høre fra deg og håper å kunne hjelpe. 

  Selv om mange herlige og etterlengtede fester, bursdager, bryllup og feiringer er avlyst i det siste, er jeg sikker på at du har noen du vil gi en gave til. Å handle på nettet kanskje kan være en deilig pause, – bare en liten stund 😉 – og vi vet jo alle at vi egentlig ikke behøver så mye mer ting og tang. Da kanskje du velger å investere i noe som varer lenge?  Og kanskje synes du det er fint å vite at når du kjøper fra meg, er du faktisk med å hjelpe litt. Jeg gir 1% av min omsetning tilbake til frivillige organisasjoner som hjelper havet blant annet . Bærekraft er i fokus når jeg skaper. Jeg velger etiske råvarer / materiale og selvfølgelig resirkulert sølv. Produksjonen er lokal i Norge og / eller Sverige og sørger for ærlig og rettferdig arbeidskraft fra meg til deg. Du har en livslang garanti på smykkene dine fra Catrine Linder – med normal bruk – og litt på fjelltur. Ikke kjøp noe om du ikke virkelig mener det.. fordi smykkene blir lett forelska i deg, og det skal jo helst være gjensidig 😉

  Vil du se mer fra verkstedet mitt? Lær mer om prosessene for hvordan jeg jobber med mitt raffinerte utstyr og smykker? Jeg håper å se deg også i mine sosiale medier – finn meg på Instagram.

  Lørdag 12 September mellom fra 11-16 feirer vi VENNSKAP!

  Tusen Takk til alle som har vært innom i sommer og til deg som alltid kommer tilbake år etter år! Det vil vi feire med deg!

  Jeg har laget en hel del OOAK (one-of-a-kind) smykker som finner veien nordover til denne dagen. Det vil si at du kan finne deg noe som det finnes bare én av, noe som ikke har vært i butikk før – eller noe annet sted heller for den delen . Vi gleder oss til å få vise deg andre nyheter som også kommer i nettbutikken. Ny kolleksjon som passer så fint å introdusere med et halsbånd akkurat i verdens fineste fiskevær.

  Det blir en liten værre-premiere og en hel del annet!

  Denne dagen byr jeg til og med på 10 % på alt i butikken, så pass på! Vær oppmerksom på at OOAK smykker ikke byttes og er et endelig kjøp og at du ikke kan bestille noe å få 10% på det. Gjelder alle varer i butikken denne lørdagen. Kom innom til litt god musikk, smittefri snacks og tente lys – og fantastisk vertskap!

  Vi ber alle å være omtenksomme mot hverandre, holde avstand og forsyne seg med den fine håndspriten vår.  – på grunn av Covid-19 tar vi natruligvis ekstra forholdsregler med omtanke og avstand. Hvis det skulle være mange om gangen, håper jeg du vil hjelpe Fanny med å holde grensen på 6-7 venner om gangen inne. SIKKERHET først – og for alltid vennskap! Hjertelig velkommen til tente lys, musikk, trygge godbiter og fantastiske Fanny som vertinne! 

  er du ikke i nærheten en gang, så har jeg ordnet en liten rabatt kupong på Otolitten for deg lengst ned her:

  Fun Fact om BikeMe – under Norwegian Arctic Race 2019 var det prisen for 1., 2. og 3. plass! Takk for dette fine oppdraget Innovasjon Norge og Norwegian Arctic Race.

  1 %  GIVEBACK FEELING GREAT

  #ONEPERCENTFORTHEPLANET

  Hvilken gave leter du etter? Er det til en venn, forretningspartner, kunde eller familiemedlem? Send meg en melding og fortell meg litt hvem du behøver gave til så skal jeg hjelpe deg å finne den perfekte gaven! Så du bruker ikke så mye smykker? Da er du kommet rett – likevel! Sjekk mine Refined Equipment – unisex og solide saker som du kan ta med deg hvor en du drar på dine eventyr.

  Vet du hvordan forhåndsbestilling fungerer? Jeg slipper kolleksjonen min tidlig, og gjør den tilgjengelig for deg med forhåndsbestilling. Når du kjøper den begynner jeg å lage den. På denne måten vet jeg nøyaktig hvor mange jeg skal lage. Jeg har oftest noen få ferdige av de fleste, men på denne måten har jeg mulighet til å tilby deg et større utvalg og du får smykker som er laget for deg – som ikke finnes overalt. Bra for miljøet og bra for oss. Jeg lager bare smykker til deg som virkelig vil ha dem – de blir forelska i deg og det er jo meninga at det skal være gjensidig 😉 

  CLICK HERE TO PREORDER YOUR OTOLITH NECKLACE

  Glem ikke å skrive inn PROMO CODEN når du sjekker ut i kassen! Sjekk at rabatten blir dratt av før du betaler.

  q62z77ds

  (copy/paste når du skal betale)

  Share via:

  Copyright © 2019 925 Catrine Linder