0
 • No products in the cart.

 • Les mitt månedsbrev på Norsk – Mai 2020

  Mai 2020

  Jeg håper du er trygg og sunn uansett hvor du er i denne globale utfordringen. Vi opplever alle at Covid19 setter oss i en ny stilling der vi må ta forskjellige og vanskelige avgjørelser. Og at dette er tiden for å vise vennlighet og toleranse. Takk for at du er her. Fordi du tar deg tid til å lese brevet mitt, støtter du meg som kunstner, lokal virksomhet og håndverker.

  Change is the new melody of 2020

  Akkurat nå er det tydelig at vi er avhengige av hverandre, og at vi trenger å være tilgjengelige for hverandre online mer enn noen gang. Samtidig som jeg jobber ved benken, oppdaterer jeg og forbedrer nettstedet mitt konstant, og tenker ut måter for å kunne gi deg best mulig service. Er det noe du savner, vil jeg gjerne høre fra deg. Selv om mange artige fester, bursdager, bryllup, konfirmasjoner og feiringer er kansellert og utsatt i det siste, er jeg sikker på at du vil gi en gave. For å gjøre ting enklere for deg har jeg laget noen pakker der du mottar 2-3 stykker til en god pris. På denne måten kan du enten gå sammen med en venn for å kjøpe gaver sammen og spare penger, eller vil du kanskje bare ha en til deg selv? Flott for miljøet også å sende mer i en pakke. Selvfølgelig sender jeg hvert smykke i hver sin gaveeske, sånn at de er klare til å gi bort.

  Går du også på “vindu-shopping” på nett ibland? Privat shopping på nettet kan være en deilig liten pause. Jeg jobber med å få min nettside til å være så nært som mulig et besøk hos meg i Lofoten. Hva er viktig for deg når du velger hva og hvor du handler? Et av mine mål er at du skal kunne handle med god samvittighet hos meg. Bærekraft er i fokus under hele min prosess. Jeg velger etiske, sunne steiner – ofte natur sten, resirkulert sølv og rene metaller. Produksjonen er lokal i Norge og / eller Sverige og sikrer bærekraftig, trygg og rettferdig arbeidskraft fra meg til deg. Du har en livslang garanti på smykkene mine – med normal bruk og omsorg selvfølgelig.

  Vil du se mer fra verkstedet mitt? Litt mer om prosessene for hvordan jeg jobber? Håper å se deg på min  Instagram  En av mine favoritt stunder er når jeg kan ta steget fra idé til virkelighet ved benken. Lage et nytt raffinert utstyr – til ditt neste eventyr kanskje? For oss som egentlig ikke bruker mye smykker;) Her er en historien bak BikeMe:

  Alt lys på en av mine fantastiske kunder, Ingvill!

  Mamma til fire gutter og en lidenskapelig sykkelentusiast! Ingvill parkerte sykkelen utenfor min work/shop i Henningsvær i 2016 og kom inn med en herlig og glad energi. Tror hun forelsket seg i en turkis Dots ring den gangen. Jeg hadde lenge jobbet med en ide om å inkludere sykkel i min Refined Equipment kolleksjon. Vi snakket, prøvde smykker – og etterhvert kjente jeg at jeg skulle spørre deg; Hvilken del av sykkelen kan være din favoritt del? Som et smykke?

  Jeg har bare møtt Ingrid en gang. Nå, det vil si noen smykke-oppdrag og sykkelturer senere har hun sendt meg sin story med egne ord. Girl Power og Mama-Power big time! Les HER. Det har hendt så mye mer siden jeg fikk denne historien fra Ingvill i fjor, men det kommer senere.

  Vil du også dele en historie? Det kan være en et smykke minne eller hva et smykke du har fått betyr for deg. Når du bruker det og hvordan. Og bare et notat om det før du leser om Ingvill; du trenger ikke å være en mester for å dele! Jeg tror Ingvills personlige historie vil imponere de fleste – jeg måtte nesten ta en dusj og hvile meg etterpå;)

  Takk Ingvill, du er ah-mazing!

  Fun Fact om BikeMe – under Norwegian Arctic Race 2019 var det prisen for 1., 2. og 3. plass! Takk for dette fine oppdraget Innovasjon Norge og Norwegian Arctic Race.

  1 %  GIVEBACK FEELING GREAT

  #ONEPERCENTFORTHEPLANET

  Hvilken gave leter du etter? Er det til en venn, forretningspartner, kunde eller familiemedlem? Send meg en melding og fortell meg litt hvem du behøver gave til så skal jeg hjelpe deg å finne den perfekte gaven! Så du bruker ikke så mye smykker? Da er du kommet rett – likevel! Sjekk mine Refined Equipment – unisex og solide saker som du kan ta med deg hvor en du drar på dine eventyr.

  ‘Er du fornøyd med din handel hos meg?

  Har du lyst til å skrive en testimonial eller

  review for meg? Jeg mistet så mange herlige

  tilbakemeldinger fra dere i prosessen med å få

  min nye hjemmeside.’

   – Catrine

  GOOD DEAL på Twosome Ring 

  gyldig til 17. mai 2020

  Glem ikke å skrive inn PROMO CODEN når du sjekker ut i kassen! Sjekk at rabatten blir dratt av før du betaler.

  vd9mx97q

  (copy/paste når du skal betale)

  Share via:

  Copyright © 2019 925 Catrine Linder